fredag 20 november 2015

Badrum innan och efter

Vi valde en budget renovering av vårt ena badrum. Dvs vi har endast bytt ut toalettstol, målat våtrumstapet och plastmatta, ny kran och lite nya inredning.
Innan och efter.


onsdag 18 november 2015

Snygga speglar från Ikea


Älskar de här Ikea speglarna som har ett honungsmönster.
 
Mixa de hur du vill och du får en fin dekoration på en vägg.

tisdag 17 november 2015

Bädda för mysdagar


 
Det är alltid roligare, skönare och trevligare att krypa ner i en snygg och skön säng nu när kylan och mörkret kommit. Passa på att köpa lite nya innerkuddar och täcken på t.ex. JYSK som har super erbjudande nu på tjockare täcken. Köp ett extra snyggt påslakan och örngott med en härlig filt till.
Här bäddset från Chatwal & Jonsson

fredag 13 mars 2015

Styling - enkelt beskrivet

Vad man egentligen gör när jag stylar ett hem är att presentera något på ett så tilltalande sätt som möjligt.  Vilken av tårtorna talar till dig mest? Samma ingredienser men olika utseende:

 

Våren är här

Nu är våren, värmen och solen här. Människor ler och känslorna sprudlar.
Barnen och jag åkte till loppisen och köpte tyger och sydde vårglada kuddar. Ett enkelt sätt att förnya till minimala kostnader.

onsdag 4 februari 2015

Färger och förändring

Nu närmar sig våren och värmde visas i varje tidning. Alla har inte råd att köpa helt nya garderober eller göra om hela inredningen hemma. Det är då ni skall inspireras av färg. Att ändra en fond eller bara byta gardiner och kuddar kan skapa en helt ny känsla.




tisdag 3 februari 2015

fredag 30 januari 2015

Smart och snygg skoförvaring

Har du många skor som du inte har någon bra förvaring till så köp hem ett stort armering järn och luta mot väggen. Snyggt och rymmer massor med skor.

Kontor - före och efter