onsdag 19 november 2014

Sopnedkastlucka

När vi byggde vårt hus för 2 år sedan hade jag många ideér och de flesta blev förverkligade. Mina tvättnedkast från samtliga våningar var ett måste och de finns där idag. Vad som har saknats har dock varit min lucka till tvättnedkastet. Jag tänte köpa från HABO men hade ingen lust att ge närmare 7000 kr för en lucka. Så hittade jag Hasse på www.aterbruka.se. 300 kr och nu är det klart. TACK HASSE!!!

torsdag 9 oktober 2014

Ellos överträffar

Jag minns Ellos från 80 talet när jag och min syster fick shoppa lite kläder 1 gång om året när katalogen kom. Det var den shoppingen vi gjorde då för hela de året. Det var Ellos egna sydda kläder och vi hade inte så mycket att jämföra med men någon design var det inte.
Idag 30 år senare har de ett fantastisk utbud framför allt på HEM avdelningen. 2 lampor från sortimentet.

Låt hunden få sin rätta plats

Vet du inte vart hundkorgen skall stå. Snickra ihop en köksö med plats för hunden.

fredag 26 september 2014

Alla mår bra av att skapa

Här kommer ett tips till er som har tillgång till träd. Gör era egna små bord eller pallar. Välj de färger som passar ert hem. Att skapa och agera tillsammans som familj är alltid stunder barnen kommer ihåg och värderar högt. Gör det inte så komplicerat utan bara gör. Det behöver er närvaro och en känsla av att skapa något ihop.

onsdag 24 september 2014

Nu skapar jag konstverk unika för varje företag

Jag skapar konstverk från grunden med fantasin som bas. Detta konstverk har jag gjort till ett fiskegrossist. Helt i från Lera och plexiglas. Kontakta mig så skapar vi din unika företagsgåva.

 

söndag 14 september 2014

Marmor sätter stilen

Marmor är ett material som ständigt består i inredningen. Nu är det hetare än någonsin igen.



torsdag 11 september 2014

Sommarbodan står klar

Äntligen är vår nya sommarboda uppsatt i skärgården. Ett timmerhus från slutet 1800-talet som är flyttat ca 80 mil neråt i landet och nu stoltserar vid havskanten. Inredningen är redan klar. De gamla stockarna skall få finnas kvar och de charmiga bjälkarna skall synas. Synd att detta blir gästhuset.


tisdag 2 september 2014

söndag 8 juni 2014

Säng med förvaring

Ikeas dubbelsäng MALM med förvaring under är ett måste i ett hem där du saknar förvaring. Den något tråkiga sänggaveln kan du enkelt göra om med ett överdrag som du själv syr eller varför inte spika fast snedställda vita brädor på den så du får en ruffare stil. Ett mycket prisvärt alternativ.

Dubbelsängar

Bemz nyheter

Missa inte att förnya din ikea soffa med Bemz nya linneöverdrag. Jag har själv köpt en gammal begagnad på blocket och dragit på nytt överdrag. Ett billigt alternativ till en fantastiskt snygg soffa.

onsdag 28 maj 2014

Många sovplatser i sommarhuset

Är ni många i familjen? Eller vill många vänner besöka dig i ert sommarhus? Skapa gästrum för många.


Personlig inredning

Det finns många roliga tips på hur du kan skapa ditt eget personliga hem. Här är 2 förslag på soffbord alternativ pallar.


Bänkar skapar många sittplatser


onsdag 30 april 2014

En stilful groventré

Det behöver inte alls vara fult i en groventré. Lite färg och ordning så kan det fungera även som en vanlig entré.
 

tisdag 22 april 2014

Sätt färg på myshörnan

Har du oxå en massa madrasser som ligger och tar plats. Madrasser som är nödvändiga när alla kompisar sover över och hel familjer kommer på besök. Tips är att köpa överdrag från Bemz och skapa en härlig soffhörna av samtliga. 


måndag 21 april 2014

Ny modul byrå från House doctor

Den här byrån som byggs upp i moduler passar i många knepiga utrymmen. Dessutom supersnygg.

Köksbord från Artilleriet

Jag bara älskar att äta middag tillsammans med goda vänner eller ha stora familjen på besök. Bad kan passa bättre då än detta fantastiska matbord som rymmer ett stort antal.


torsdag 10 april 2014